Labels

Analog diri (3) bigday (1) boring (10) concern (7) friends (1) Friendship (1) life (34) LOL (6) Love (27) luahan rasa (15) Maaf (1) missing (4) nonsense (1) pet (2) raya (3) Regret (1) result (2) setadi (5) sorrow (5) Sorry (1) sweet (2) vacation (4)

Tuesday, December 21, 2010

15minit.

Okey. Kenapa pasal 15 minit? Sebabnya, aku dh taktau nak buat apa. Sekarang ni aku kna buat something dalam masa 15 minit supaya, 15 minit aku terisi dengan sesuatu yang berguna. Sebab 15 minit lagi, aku kne kejutkan seseorang yang tido pastu kalau kejut akan berkata kata lah dia dengan selambaaa "15 minit 15 minit" Kadang kadang bukan 15 minit. 5 minit pun jadi lah. Asalkan boleh jugak tido walaupun sekejap. Disebabkan terlampau boring, aku buatla entri pasal seseorang yang tido 15 minit 15 minit eh 5 minit 5 minit. kadang kadang mengigau. "(*&*^&%^%$^$%)" apabila ditanya apebende? ehhh. Senyap. Rupanya mengigau. Muahahaha. Macam macam lah! =.='


Pastu kira sampai sepuloh pun, nak tunggu aku kira sampai sembilan, baru la nak bangun. Liat. Heeeeeee :P Tanah liat ke apa? EEeeeeee.


Wak, kalau boleh masuk tangan saya dlm komputer tu, saya dah pulas telinga awak sampai bangun. Gerammm Grrrr :D


************************************************




notakakikiri ; jgn marah ibrahim mohsenku sayang. iloveyou walaupun you suka suruh i kira 15 minit sokmo. hahaha :D



Thursday, December 16, 2010

Monday, December 13, 2010

Jalan jalan sikit.

Tujuan utama adalah pegi weeding my friend dekat ampang. Tujuan kedua jumpa cousin kesayangan. Tujuan ketiga, pegi jalan tar cari shawl. Tujuan keempat adalah sebenarnya mengidam sangat nak makan ayam penyet kat the curve. hoho.



Air mata kucing. Hmmmmm. hmmmm. Nak lagi nak lagi.


Ni makanan korea kat the garden. Tokey kedai tu betul betul orang korea. Makanan ni namanya. hmmm. Tak ingat tapi ada nama kimchi kimchii macam tu tak silap aku. :D. Tapi yang pasti, cik edora sangat teruja makan makanan korea sebab dia peminat #1 Korea -.-' Tokey dia sangat ramah. Bagus. Suh dtg lagi lain kali nak kasi buah tangan. Muahaha.

Baby bersama bearnya. Hoho

Aku pun nak jugak.

Suka nya kita. Kenapa aku suke sangat ni? Baby amek gambar sambil buat lawak ke apa? lupa lah.

Yeee. Same kan bear tu dengan aku? Gemok tapi comel. muahahaha perasan gitewwww T_T


Besarkan bear ni? Ibrahim mohsen, saya nak satu! malam malam boleh peluk bear ni pun takpe -.-'


Kesayangan <3>


Oh ayam penyet. Tak sempat makan ayam penyet kat curve. Tapi ayam penyet kat wangsa walk pun best. Tercapai jugak hajat nk makan ayam penyet. hihi


Gonna miss you ayam penyet -.-'



Bajet comel la tu buat macam tu? Muaha. Ini kawan saya. Namanya Apis.

Ni kat majlis orang kawen. Hoho. Sorang sorang je. Kekasih hati jauh nk bergambar bersama sama. Hmmmm. Rindu . . .

Apis bersama kekasih hatinya Edora Diyana. Bila lagi? Nak merasa nasi minyak pok bir ni. Bhaha


Dora & Aku. :)


NotaKaki : Entri ni entri paling panjang penah aku buat setakat ini sebab banyak gambar. Sekian.

Tuesday, December 7, 2010

tak kenal maka tak cinta

kenapa aku buat entri macam ni? sebabnya dah lama tak layan hindustan. hihihi :D Masa kat hostel (umt) before balik umah, ada la amek cite ngan coursemate aku. Dia bagi 1 cite omputih, 2 cite korea, then 1 cite hindustan. Dalam hati terdetik la, aiii budak ni, layan hindustan, besar besar pun layan hindustan ke? hahaha :D lawak la jugak. hmmm. yela, dulu mase skolah rendah minat sangat kuch kuch hota hey. betul ke eja? maaf la kalau salaah eja. Balik umah, tgk cite hindustan, pastu pegi skolah, cite cite ngan kawan, cece konon kononnya, aku la up-to-date time tu. aku tau dulu cite tu macam tu, macam ni.. hihi.

Pastu, masuk skolah menengah je, konon konon kool la sangat. Dah tak layan dah hindustan. Layan Cite omputih je bebbbb. Tak main la cite melayu. Ape kelassss. Lagu pun lagu omputih je. Lagu melayu tak pandang langsung. huh. Tak main la. Omputih la bestttt. cool. Wowwww. HAHA.

form 3, form 4, form 5, layan la underground. Dah tak layan dah mainstream. Ape kelasssss. Layan underground la. Baru grunge! hahaha. apadaaaaa.

Eh, tukar topik ke ape ni? Haihhh, tiba tiba je tengah best best menaip, dc pulak. haiyoh. hmmm.

Pastu dah masuk "u", layan semua, tapi tak jugak layan hindustan. Sebab dalam otak pikir kalau hindustan, mesti ada part yag nyanyi nyanyi joget joget ramai ramai dalam hujan la, kat tengah padang la, dalam dewan la, tu la ni la. coursemate aku cakap, cite tu best. try la tengok. Aku ni mula mula macam hmmmm boring la hindustan. Okey, dah bosan sangat, try jugak tengok. Aku try tengok. try yee! ulang skali lagi, aku try tengok! hihi. Rupa rupa nya. best jugak cite dia.

Cite dia pasal 3orang kawan baik ni. Diorang stadi Engineering Kat kolej ICE. ICE tu ais kacang. hihi. ICE tu stand for Imperal College Engineering kot tak silap. Sape penah tengok cite ni? Tajuk cite dia 3 idiots. Best la. Aku suka. hihi. Diorang ni sanggup buat apa saja demi kawan diorang. Diorang bertiga la maksud aku. Cite dia banyak motivasi. Bagus la cite hindustan ni. haha. Korang yang baca ni, try la tengok cite tu,. tak rugi. best dan banyak mesej nk disampaikan :D

Lain kali layan cite hindustan lain pulak.

Kalau tak cuba, tak tahu. Macam aku la, mula mula tak suka tgk hindustan,, dah tengok, ehhh best pulak cite hindustan. Tapi jangan la ingat aku ni peminat no satu bollywood. HAHA. Tapi betula la pepatah melayu ad yang cakap, "Tak kenal maka tak cinta" :)

Monday, December 6, 2010

Alhamdulillah


Terima kasih Ya Allah. Bagi aku peluang untuk kembali sehat. hihi. Dah seminggu lebih aku demam. Masa demam, barulah ingat nikmat yang Allah kasi aku pinjam untuk sementara waktu tu. Sekejap je dia nk tarik, dia nk suh aku rasa sakit, time tu barulah nk muhasabahkan diri. Tapi Dia Maha Penyayang. Dia bagi balik aku pinjam nikmatNya. Sekarang aku sihat, boleh buat kerja dengan baik. Alhamdulillah. Syukur Ya Allah :) Hari ni baru ad tenaga nk buat keje keje yang tertangguh semenjak balik dari umt. Hmmm. Arini, seharian aku jadi suri rumah sepenuh masa. Yela, nanti nak kawen senang, dah praktik awal awal :P

Pagi, pergi beli breakfast ; Nasi minyak, kuih lapis, kuih gulung.

Tengahari ; Masak nasi, buat lauk, ikan masak pindan. Penah makan tak? :D Hehe, then, basuh pinggan.

Petang ; Kemas bilik, basuh baju, jemur baju. hihi. -.-'

Malam ; Skype bersama si cacing gemok kuat tido. :P


Yeayyy. Misi dh selesai. Seharian bekerja. Penat tapi puas hati smua dh siappp :)

Friday, December 3, 2010

Dear December


You are not being very good to me right now. I just want to be not sick and be able to get all my work done. Is that really too much to ask?

Thursday, December 2, 2010

Alhamdulillah




Pejam celik pejam celik dah pun abes semester. hoho. Semester depan aku amek satu subject je. Public speaking. hihi. Sebabnya, subject lain dh amek time diploma. So, aku berhajat nk tarik subject sem 4 ke sem depan. so sem depan aku amek Biostatistik -.-' Genetik dan Permulihan Stok Pemakanan dan Teknologi Makanan dan Public speaking la yeee. Tapi ingat nak amek ko-k jugak. Nak amek Scuba. Nak jugak diving macam orang lain. heeee hmmm. tgk la dulu mcm mane. Kalau tak amek sem depan pun, tgk la sem 3 ke sem 4 ke. Janji, sebelum keluar umt, aku ada lesen scuba. InsyaAllah :)





Monday, November 29, 2010






Bagi aku, perokok adalah syaitan yang boleh dilihat dengan mata kasar. Kasarnya. Kenapa aku berkata begitu? Sebabnya, orang isap rokok ni kan, dia langsung tak fikir orang yang duk sedut asap rokok dia tu. Suka ati dia je isap pastu asap rokok tu dihidu oleh manusia manusia yang tak bersalah, contohnya aku.

Situasi...

Aku pegi makan kat kedai alsyakirin, Gong Badak. Ada la kapel ni duduk sebelah meja aku, si bf dia ni duk isap rokok pastu suh gf dia duk belah yang tak kena asap rokok, pastu asap rokok dibawa oleh angin singgah di lubang hidungku. Haish. Geram la aku. Tak malu betul, nk isap rokok tu, isap la sorang sorang, hidu la sorang sorang. Dengan gf, pandai pulak suruh gf pindah tempat. Aku ni? Aku insan yang tak berdosa duk hidu asap rokok kau! Aku pun pandang dia, pastu buat buat batuk tutup hidung. Pastu gf dia pun mcm ckp la, ksian budak tu tu duk sedut asap rokok awk. Dia pun pegi la kat tempat parking kete, isap kat sane lak.



Nak sakit, sakit la sorang sorang, ni nak ajak orang lain sakit skali.

Begitu jugak syaitan, dia dh tahu dh dia akan masuk neraka nanti, so, dia pun hasut menghasut anak anak adam nk suh masuk neraka jahanam sekali ngan dia. Syaitan saje melalaikan kita so, nanti dia pun ada la peneman masuk neraka bersama sama ngan dia.

Macam rokok jugak. Perokok ni dia isap rokok, dia nk org lain pun sakit macam dia jugak, sebab tu dia isap rokok tanpa melihat kiri kanan. hihi

Begitu la perumpamaannya. So, Bagi perokok-perokok sekelian, sedarlah. Rokok ni tak bagus untuk kesihatan. Dah la tak bagus, buang duit pulak tu duk beli rokok. Rokok kalau murah xpe gak. Ni mahal macam..... haishhh.


Banyak kesan yang tak baik untuk perokok. Kalau tak caye, bace ni haaaa

Merokok tak salah, tu hak masing masing, tapi tolong prihatin ngan orang sekeliling anda yea. sekian :)

Saturday, November 27, 2010

Cinta diibaratkan seperti pokok. apabila kita menjaganya dengan baik, diberi baja, disiramnya air, ia pasti akan tumbuh dengan baik, tapi apabila kita tidak menjaganya dengan baik, ia akan layu. jika kita mencintai seseorang itu, hargailah mereka. Tunjukkan kasih sayang kepada mereka. Ianya akan segar selama-lamanya. Tetapi jika kita hanya mencintai mereka, tetapi tidak pandai untuk menunjukkan kasih sayang terhadap mereka, lama-kelamaan pasti cinta itu akan layu.


ecehhh. terjiwang pula. -.-'

Tuesday, November 23, 2010

dh bosan belajar? saya ad penyelesaianya :)

shuuuuu. ni libry. bising la kau!

genyeh mate lu seround :D
selepas itu, baru lah buat excercise mata 0.O

eh, mane dtg ini topi?

macam best student tak? hihi

tang tarangggggg

huuuuu -0.0-

aumm aummm

hihi <3

pis pis kacang pis.

game dikala bosan

find the different :D

Monday, November 22, 2010

Cerita dongeng

Pada tahun 2008, mungkin time tu bulan 5 sebab cuti sem yea. Aku telah pun daftar nama aku untuk ke kelas pandu memandu bertempat di padang midin Kuala Terengganu. Aku ke sana untuk membuat lesen memandu. Yaaaa. Mungkin pada usia yang sudah lanjut aku baru terkebil kebil nak buat lesen memandu manakala rakan rakan ku yang lain masing masing dh ada lesen dan dh boleh drive sendiri. Aku sangat menyampah dengan kawan kawanku yang ad lesen. bhahahaha :D (bergurau senda sahaja)** sebabnya, aku takde lesen. hihi.

Pada waktu aku pergi mendegar ceramah tentang lesen memandu, aku mengajak naimah menemaniku sebab aku ni sangatla manja ngan dia. kalau boleh, semua benda nk dia teman. hahaha. takla. . aku saje je. kalau bosan bosan dgr ceramah, boleh ckp ckp ngan naimah (kami bermain surat layang waktu itu) sebab tak boleh bercakap sebab penceramah bagi ceramah kat depan. heeee. Selesai je ceramah..

Aku pegi la test komputer. alhamdulillah aku lulus. hahaha. tu pun 45 je kot. haihh -.-

Bermula lah episod dimana aku dikehendaki belajar selama 8 jam kot tak silap. tapi cikgu memandu tu punya la malas ajar aku, dia skip skip je 8 jam tu jadi 4 jam je kot. 4 jam je aku belajar bawak kete dalam kandang kereta tu.

belajar punya belajar, aku dh pro dh sket sket bawak kereta. haha. boleh la jalan jalan atas jalan raya pulak.


Yeayyy. dh pandai dh. Pastu aku pun di beri tarikh untuk buat date ngan jpj. Pagi ahad tu, aku tak ingat bulan brape. Maybe bulan 9 tak silap aku. Aku pakai make up lawa lawa ni nk pegi dating ngan jpj. Buatla aku ujian bukit dgn parking. Alhamdulillah, aku lulus. yeayyyyy!

Ok. Hari dh tengahari. Jantung aku tiba tiba je berdengup kencang. Ye laaa. nk datingkan? hihi. Bertuahnya aku dapat jpj laki. Tapi tak hensem bhahahaha. Hmmmm. Aku pun buat la 5 perkara yang first tu, lima ke brapa? lupa ah. hahaha. dh siap dh. okey. buat u-turn. okey. kluar je pintu pagar kandang itu, okey. sampai kat simpang tiga, aku berhenti dan angkat handbreak. okey. tgk kiri kanan kiri kanan okey boleh jalan, aku pun jalan. Pastu jpj tu ckp stopppppppppppppppppppppppppp!!!!!! aku terkejut. rupa rupa nya ad sekelompok basikal lalu aku tak perasan. aduhhhh. jpj tu pun ckp. behenti. tukar tempat! hmmmm hmmmmm. aku pun merayu rayu. cik mintak maaf cik mintak maaf. bg la sy peluang (macam dlm drama pulak dh)


Dia langsung tak pedulikan aku. stupid punya olang. haha. aku pun dgn hati yang marah nak mampus, turun dan tukar tempat. penat aku blaja. sigh.


tanggal 23 bulan 11, dating pulak untuk kali kedua. Alhamdulillah aku lulus dengan cemerlang gemilang terbilangnyaaaaa. Esoknya terus pegi jpj buat lesen. Dan,



Esok tanggal 23 bulan 11 2010, aku boleh pegi jpj untuk kali kedua bgtau abg abg kakak kakak kat sane aku nk renew lesen aku. aku dh tak nak guna stiker p yang meyemak kat cermin kereta aku tu. wheehehehehe. Sekian .



Wednesday, November 17, 2010

Eid al-adha.

hari ni raya. baru pas makan nasi dagang. blurrrpppp. Alhamdulillah. heee. arini bangun lewat tak sempat nk pegi smayang raya. hmmmm :( ape nk jadi la kuyam? kenyang. Tapi xlengkap rasenye beraya tanpa semayang raya. Kan? Dulu, xpernah skali pun pergi smayang raya. 1st time pergi smayang raya masa raya aidilfitri baru baru ni kat masjid putih. Tu pun terlambat dh. Nasib baik ad tempat lagi. Petang semalam pergi kubur baba kat masjid putih. Dah ade dapur dh. Alhamdulillah. Sayu rase pegi ke kubur. Fikirr.... Setiap yang hidup pasti akan mati. Tapi amal masih belum cukup untuk ke sana. Macam mana kalau tiba tiba Allah swt nk ambil balik jasad yang dia kasi pinjam untuk sementara je ni? Takut kan? Macam mana la kalau mati katak. macam mana kalau mati eksiden tapi pakai seksi seksi, rambut di"dye", kuku diwarna. Fuhhh tak terbayang rasanya. wahhhh. Takut takut. Nauzubillah. mintak2 jauh la sbb kita tak tahu apa yang akan terjadi pada kita pada masa akan datang kan? Dr freehair boleh pakai tudung, dari pakai tudung, boleh freehair pulak. Hmmm. Ya Allah Ya Tuhanku, matikanlah aku dalam keimanan. Jauhilah aku dari malapetaka. Amin.

Eh eh, tajuk pasal raya haji. Tapi duk cakap pasal mati lak. :D sebenarnya tak kesah la yang mana mana pun. Cuma teringat je pergi ke kubur semalam. Hmmm. Sebak rasenye setiap kali ke sana. Rindu BABA :') Kepada semua umat islam seluruh dunia, Selamat Hari Raya Aidil Adha. Maaf Zahir Batin.

Sunday, November 14, 2010

Rindu

tak boleh tido. rindu ibrahim mohsen saya. hmmmm. mata mengantuk. tapi still tak boleh tido. rindu awk. awk tau tak? rindu awk. rindu awk. sy ulang lagi. rindu awk!

cepatla balik. balik umah. yeee. umah awk la. umah skarang. main bola ape yang sungguh ngat tuuuuuu! hahaha. Tapi......... boleh tak balik malaysia? bulan dua belas ni. Boleh? heeee. boleh la. boleh la. boleh la. =.='
lagi 4bulan wak. lame nyeee. hmmmm. last jumpa dulu bulan 8. dh 3bulan dh tak jumpa awk. tapi dh macam 3tahun dh tak jumpa ni. eecececececece :P

Rindu .

Ubat rindu aku jauh nun disana.

Rindu naimah jugak. Biasanya kalau bosan, call naimah, ajak pegi jalan jalan amek gambar ke.... ajak teman makan ke. ajak lepak kedai kopi ke. Sekarang naimah dh smbung stadi. Hmmmm. Sape lagi nk teman aku jalan jalan. makan makan. lepak lepak. minum minum? kawan kawan ade, tapi tak de la yang sekepala macam naimah. Naimah kwn paling gila penah aku kawan. ingat tak yee mee? uncle chua? bhahahaha. macam macam la mu ni naimah. kalau kluar, mesti adeeee je pelik pelik.aduhh. skali skale teringat mmg sengih macam kerang busuk aku sorg sorg. teeeheee. kekasih hati jumpa setahun dua kali je.

Bosan hidup aku kan? heeee. macam katak bawah tempurung.
Takpela. smua ni mesti ad hikmah disebaliknya kan?

Naimah, bila mu cuti? lame tak cakap cakap ngan mu. hmmmm. banyak cite nk share ni. nk gosip gosip. heee. Tapi waktu dh berlalu, masa dh mengubah keadaan...

Semua dh besar. nak kejar cita cita masing masing.


you can love someone so much…but you can never love people as much as you can miss them.
— John Green, Looking for Alaska (via -adreamoutloud)

(via quote-book)


Saturday, November 13, 2010

Kiamat dh dekat

nak blog via phone. tapi tak pandai. haha :D nampaknya aku masih lagi di tahap buta it,. hmmm. anyone? sape sape boleh ajarkan aku yang masih mentah belajar ni? macam mana nk blog via iphone? hahaha :D aduh la. kuyam kuyam. buta it ngoh la! bukan pasal ni aku nk cakap. saje je. intro kasi panjang sket. heee.


tadi bukak fesbuk, rasenye dh macam tak boleh kalau sehari tu tak bukak fesbuk. padahal bukan buat pape pun. bukak, pastu tgk notification (kalau ade laaaa) skarang ni notification xaktif macam dulu dh. heeee. pastu bukak profile, tak de pape dh, bukak home balik. pastu bukak profile pastu bukak home. begitu la seterusnya., hmmmm...

Terbaca la pulak 40 hadis peristiwa akhir zaman. termenung jap. fikir.... dunia ni dh sipi sipi dh. nk smpai penghujung dia dh. banyak peristiwa akhir zaman dh berlaku. Kiamat tu pasti datang. Ia wujud. Ia mmg benar-benar akan berlaku. Cuma kita tak tahu bila ia akan berlaku. Tapi tanda tandanya sangat jelas. Takutnya. Ya Allah Ya tuhanku. Ampunilah dosa dosa ku. Sesungguhnya Engkau Maha pengampun lagi maha mengasihani. Amin.

Friday, November 12, 2010

Memasak dan belajar untuk bersyukur

assalamualaikum wbt. pkul 8 pagi : pegi pasar tani.onion-head-emoticon-15 Pegi beli ulam pucuk paku, ikan kembong, ikan aya dan beli jugak makanan untuk breakfast. pagi jumaat memang wajib ke pasar tani. Beli barang dapur. Arini nk masak (bukan nk masak sebenarnya dh masak dah kenyang pun ni haa) hee ikan singgang, ikan panggang dengan budu cicah ulam pucuk paku. perghhhhhhh. nikmat dunia. **onion-head-emoticon-1 Tapi td, tgh masak ikan singgang. Ikan panggang, xingat nk slowkan api. wahhhh. bau hangit hangit sket. heee. tp aluminium tu xde la itam. tu yang komfius tu., adehhh. bukak tengok! haiyakkkk! dh itam ikan kembong aku. adeh. menyesal pulak xingat slowkan api. Makan la jugak. Itam kat lua je. dlam maseh lagi elok, lembut untuk dimakan. Tapi xpuas ati sebab hangit! haishhh. lain kali kne buat lagi ni. heeee. tapi, cuba kita renungkan... dah hangit skit, dh komen macam macam (buat yang makan td la ye). Hangit la, xckup masin la, xckup manis la, itu la, ini la. Tapi, kita masih lagi ada rezeki untuk makan. Bangun pagi, ada je rezeki datang. Begitu jugak kalau pegi kedai makan. Nk makan tu, makan ni. Pas sampai je makanan, makanan yang kita order tu, xberapa nk menjadi org kate. mmg la tensi, pastu mmg xnk pegi dh kedai tu, pastu mulut pot pet pot pet duk mengomen makanan tuhey-you-son-of-amamaaa-lying. Cuba kita fikir mereka di palestin? Mereka makan macam kita tak? Mungkin kalau aku pegi sana tersalah masak ikan hangit, mereka berebut-rebut nk makan kan? Hmmmmm :( Bersyukurlah dengan apa yang kita ada. Kita ni tergolong dalam golongan yang bernasib baik. Sebab negara kita aman damai makmur permai harmoni. Cuba awk yang baca ni bayangkan, macam mana kalau ditakdirkan suatu hari nanti negara kita pun jadi macam negara palestin? Ini bukan aku mintak. Tapi untuk renungan bersama. Supaya kita boleh lebih bersyukur dengan apa yang kita ad sekarang. Okey. stop. Aku nk kena stadi. Raye raye jugak, exam jangan lupeee. he. Bye!




Saturday, November 6, 2010



Haaaaaa. Tu diaaaa.yeh-big-nose-geek Stadi kuyam jangan tak stadi. Hehehe. Gambar je lebih, stadi hampeh. -.-' shyNi gambar pegi stadi kemaren kat 24hour room. Ingatkan nk g libry. Semangat dh berkobar-kobar nk stadi pagi tu. Tak hengat pulak hari Diwali.onion-head-emoticon-3 Terpaksa la pegi 24 hou room jah. 24 hour room 24 hour room lahh. Heeee. Pastu petang sket apies ngan dora pulak ajak makan. Nak stadi ke nak makan? Nak stadi ke nak makan.? Duk pikir pikir! what-question-markHaishhh. Makan makan ni lemah sket. G slaluuuuuu! HAHAHA. onion-head-emoticon-13Tergendala la hasrat nak stadi.. Stadi pagi tu je sket. Adoi.. Banyak sungguh dugaan menimpa.154218d4 Kahkahkah. Kuyam kuyam. Ok la. Nak pegi libry la ni. Bye !

Wednesday, November 3, 2010

August - Rilo Kiley






Jom nyanyi same same nak?onion-head-emoticon-24 onion_gifs_emoticons-13hahahahha

august
i'll see you soon
under yellow moons
where i'll gather what's left of you

and august
i'm on your side
or did i speak too soon?
now we've crossed the great divide

someday we will meet beyond the stars
and it'll be away from here
someday we'll meet beyond the time and the bars
and it will be away from here

august
august of last year
before the leaves disappeared
told me you were not the one

august
something in your eyes
or was it that July
told me not to take it to heart

someday we will meet beyond the stars
and it will be away from here
someday we will meet beyond the limits of who we are
and it will be away from here

someday we will meet beyond the stars
and it'll be away from here
someday we'll meet beyond the land that you call miles away
away from here

Tuesday, November 2, 2010

Hujan

Harini hujan. Kalau hujan kita buat apa ye kawan kawan?3c68bb64 Haaaaaa. Tido laaaa kan? Tapi, arini hujan. Tapi tak tidur pun. Segar semacam je. Mungkin semalam pakai "Super Kino" semalaman kot. Sebab tu hari ni segar sampai tak tido walaupun hujan. Heeeee. Tak tau ape tu Super Kino? Apadaaaa. Super Kino ni, plaster yg kita tampal kat kaki, kena pakai 8 jam. Kaki akan menjadi lemas lemas manje gitewww. Then, ianya akan mengeluarkan sebanyak mungkin toksik yang ada pada badan kita melalui super kino tu la yee. Beli la. Kat Cosway ad. Rm54.90 untuk 12pcs. HAHA.heheh Siap promote cosway lagi. Haiyoo. Harini aku buat homework Academic Writing Skills. Susah la. Banyak la assignment AWS ni. Okey. AWS tu Academic Writing skills la ye. Hee. Hmmm. Assignment + Essay + Presentation mmg banyak untuk subject ni. Lecturer untuk subject ni sangat baik, tapi diberinya kerja sekolah yang bertimbun timbun tak cukup tangan wa cakap lu. Tapi takpe la. Name pun pelajar kan? Okey. Siap keje sekolah. Lepas tu tengok cite tajuk dia dh lupa la. Okey la, not bad. Pastu merayau rayau kat facebook, tumblr.onion-head-emoticon-15 Bosan. Hari hari bosan. i m deadRindu la pulak nk pegi kelas Dr. Siti. Heeee. Harini seharian di bilik. Tak kuar mana mana. Makan pun Ah tolong belikan. Terima kaseh Ah :)sesameemoticon

Musim tengkujuh = Musim tidoonion-head-emoticon-1onion-head-emoticon-10. Final Exam dh dekatgreenscarfemoticon. Haiyooo. Jangan salahkan aku kalau tertido. Sebab hujan aku jadi mengantuk. Heeee.