Labels

Analog diri (3) bigday (1) boring (10) concern (7) friends (1) Friendship (1) life (34) LOL (6) Love (27) luahan rasa (15) Maaf (1) missing (4) nonsense (1) pet (2) raya (3) Regret (1) result (2) setadi (5) sorrow (5) Sorry (1) sweet (2) vacation (4)

Friday, June 17, 2011

Pejam celik pejam celik. Dah genap sebulan aku kat negara matahari terbit ni. Haritu masa mula mula smpai sebulan yang lepas, flight nak pergi tempat Ibrahim Mohsen pukul 7.45 pagi tapi pukul 5 pagi aku dah kne bangun nak naik shuttle bus pergi terminal 2 (domestik punya terminal). Time tu aku di International terminal. Pukul 5 pagi aku bangun, kluar nak tgu shuttle bus, terkenjut aku pukul 5 macam pukul 8.30 pagi kat Malaysia. hahahaha. Hmmm. Masaku sayang, please berlalu selow selow. Sebab aku nak berada lama disini bersama suami tercinta. hihi. Please please. I'm begging you love. Tapi hari ni aku puasa, so, arini cepat2 la petang hihi. Hari esok pun dengan lusa. Lepas tu sila pergi lambat lambat lagi.