Labels

Analog diri (3) bigday (1) boring (10) concern (7) friends (1) Friendship (1) life (34) LOL (6) Love (27) luahan rasa (15) Maaf (1) missing (4) nonsense (1) pet (2) raya (3) Regret (1) result (2) setadi (5) sorrow (5) Sorry (1) sweet (2) vacation (4)

Tuesday, September 21, 2010

pelekat kenderaan.
















setelah sekian lama ku tunggu. akhirnya dpt jugak aku pelekat umt. susah gile kot nk dpt. haishh. first year student memang tidak dibenarkan membawa kenderaan dalam campus! Tapi aku try la apply guna id lama aku. tup tup diluluskan. heeeee.

aku pun pergi la ke pejabat keselamatan. Kat kaunter ;

mak guard : ye dik?

Aku : ummmm. Nak mintak stiker (smbil senyum senyum kucing )hehe

mak guard : tahun keberapa?

Aku : (Takut nak jawab) errrrr. tahun ke... Errrr tiggg..(mula mula niat nk menipu tahun ketiga) ehhh, first year. (tapi takutnya terkantoi terpaksa bercakap benar) hehehehe

Mak guard : ehhh, first year xle bawak kereta la dik.

Aku : Tapi pemohonan sy tu lulus.

Pegawai keselamatan (PK) kat situ pun menyampukkkk.

Haaa. Awak smbung belajar ke?

Aku : Aah. sy smbung belajar.

PK : Okey. kalau smbung belajar boleh bawa kereta.

(dalam hati) Yabedabedu.

PK : Awk ni bukan first year dh ni, forth year dh kat sini ni. hehehe

Yeayyy. Alhamdulillah :))



Monday, September 20, 2010

aku menyakitkan hati.
aku tak pernah faham perasaan orang.
aku membosankan.
aku bukan seorang yang mengembirakan.
aku penting diri.
aku pendendam.
aku tak pernah nk mengalah kalau bergaduh.
aku berfikiran negatif.
aku langsung tiada guna.
aku bukan seorang yang memahami.

Aku sangat tidak sempurna.
Ini sangat "aku"

hindari aku.
aku penyakit yang berjangkit.
aku racun.

aku bukan seorang;

anak
kawan
kekasih
pelajar


yang baik.

Jadi, hindari aku!






tngknngmrm.

Tuesday, September 14, 2010

Rayayayayaya!!

Aku nk cite pasal raya kedua. Raya pertama rasanya macam dah tak payah nak cite. Sebab rasanya macam semua same kot, pagi, pegi semayang raya, ke kubur dan beraya ngan family. Raya Kedua ni, pegi la rumah sedara mara. Pagi tu pegi umah amizin kat kubang tangga. Then, ikut che na toksu pegi umah che ong kat Paloh. Sampai umah che ong, sembang sembang laaa. Hari raya kan? :D pastu makan makan kueh raya. Nak balik tu, salam salam la. Hari raya kan? :D



Masa yang ditunggu tunggu pun tibaaa.
;
;
;
;
;
;
;



Pakcik Din kot nama dia. TAk ingat. Heeee.
Dia pun kasi duit raya kat budak2 kecik. Aku pun tengok je la.

Pastu dah siap2 semua. Tiba2 aku cakap " Saya dok dapat lagi! "

HAHAHAHAHAHA

gile la mu ni Ku yam!

Dia pun bagi la duit rayaa rm2.00 !! :D


Omaigod. Kenapa dengan aku? Dok maluuuu nguh :D

Thursday, September 9, 2010

Raya

Hmmmm. Raya?
;
;
;
;
Kenapa tak rasa sangat nak raya ni?
Pelik.

Mungkin kerana diri ini sudah berusia.
;
;
;
Walahualam :)