Labels

Analog diri (3) bigday (1) boring (10) concern (7) friends (1) Friendship (1) life (34) LOL (6) Love (27) luahan rasa (15) Maaf (1) missing (4) nonsense (1) pet (2) raya (3) Regret (1) result (2) setadi (5) sorrow (5) Sorry (1) sweet (2) vacation (4)

Sunday, May 15, 2011

pesan mama



Baby baby. Nanti kita nak naik flight, baby tau tak flight tu apa? flight tu sejenis pengangkutan udara, ia boleh terbang tinggi atas awan. Sebab tu ada cerita awan dania *motif?* haha. Tekanan dia kuat sikit. Nanti telinga mama rasa berdengunggg haha. Kita naik flight nk dekat 8 jam tau baby. Baby jangan terkejut tau. baby duduk diam diam dalam perut mama. Baby peluk mama kuat kuat. Nanti dah sampai kita boleh jumpa ayah. Baby nak jumpa ayah kan kan kan ? Baby kuatkan sayang? Baby peluk mama tau. Dengar ckp mama. Mama pesan awal awal. Nanti dah naik jangan lupa peluk mama. Nanti dah sampai sane kita peluk ayah sama sama okey. hihihi. Mama tau baby rindu ayah. Mama pun rindu gok! :) okey bye

Thursday, May 12, 2011

Sunday, May 8, 2011

Episod 2 TAMAT

Alhamdulillah. heeeeeee. senyum lebar aku sebab sem 2 dh habes. selepas penat melayan stress stadi, skrg cuti 4 bulan dh bermula. sepatutnya aku buat intern cuti sem ni. Tapi disebabkan cuti yang lama then aku pun pregnant, aku pun postpone intern aku cuti next sem kot, InsyaAllah.

Hmmmm. Rindu Ibrahim Mohsen. Takpe. Sabar ye. 10hari lagi boleh jumpa awk. Yayyyy. Tak sabar nak jumpa. Baby pun tak sabar nk jumpa ayah dia jugak. hihi :)

Semoga apa yang dirancang, semua berjalan lancar. InsyaAllah. Amin.