Labels

Analog diri (3) bigday (1) boring (10) concern (7) friends (1) Friendship (1) life (34) LOL (6) Love (27) luahan rasa (15) Maaf (1) missing (4) nonsense (1) pet (2) raya (3) Regret (1) result (2) setadi (5) sorrow (5) Sorry (1) sweet (2) vacation (4)

Tuesday, July 27, 2010

Konvokesyen umt ke 8

Pejam celik pejam celik. Semalam, aku dh pun naik atas pentas, bersalaman dengan pro-canselor umt. rasa macam baru je semalam daftar belajar kat umt. sekarang dah abes diploma. dh dapat naik pentas amek skrol. Terima kasih ibrahim mohsen azman, sebab sudi datang majlis konvokesyen sy! Terima kasih jugak kasi bunga. heeee. Walaupun sebenarnya sy yang gedik-gedik mintak awak belikan bunga. hehe. Gambar konvo akan di upload. Nantikan.... :))

Monday, July 19, 2010

apakah perasaan ini?

Tak tau nak describe macam mana. Tapi bercampur baur. Semua perasaan tak best.

Rindu
Bosan
Keliru
Takut
Resah
Bimbang

Rindu awak. Sehari takjumpa macam sebulan dh rase tak jumpa. Hehe. Tapi seriously! Rindu sgt. Pelik! Maybe sebab bosan kot. Hmm

Bosannya duk kat ostel sorang sorang macam ni. Tak tau nak buat apa. Ibrahim mohsen tak dapat dikesan. Msg tak berbalas. katanya nk kluar makan tadi. ummm. Kemana awak?

Keliru. Apa yang aku sedang fikirkan sebenarnya?

Takut rasanya hadapi waktu waktu akan datang. Sayang semua yang dh ada hari ni. Tak mahu hilang.

Kenapa rasa resah? Bimbang? Hmmmm. Tak semayang isyak lagi kot? Sebab tu rase macam tak tenteram :(

Anyone? Boleh hiburkan saya x? Saya perlukan seseorang. Mahu cakap cakap =(

Naimah, I miss you. Macam lame xjumpa mu. Bile cuti?


p/s : Dh taip taip, baru la msg sang gemok ni msuk. Lamaaaanyaaa keluar makan =_='

Bosan. Sekian....

Saturday, July 17, 2010

kochi-tokyo-singapore-kl

















Goodbye baby! Have a safe journey!^___________^

iloveyou <33


Yours,
TNMTAR


Wednesday, July 14, 2010

Vierra-Bersamamu (Super HD Video Clip)






love this song! <333333

Ibrahim mohsen. awak dgr lagu ni. baca lirik dia. untuk awk. Auww! :D

Monday, July 12, 2010

yayyy. world cup dh abes! Spain dah menang.

Tahniah Ibrahim mohsen azman. Ramalan awak tepat. Tak sia-sia awak study pasal wc 2010.


Goodbye South Africa!
Goodbye waka waka eh eh!
Goodbye! Goodbye!
Heeeeeeeeee


Jumpa di Brazil tahun 2014!



harap dah tak dimadukan.
Sekian. terima kasih.

Thursday, July 8, 2010

MJM

Bagi sape sape yang taktahu apa tu mjm. Mjm tu adalah Minggu Jalinan Mesra. Kanak-kanak riang yang disuruh itu disuruh ini kerana masih baru di universiti ni ( Universiti Malaysia Terengganu)

Penat tidak terkata. Pergi situ pergi sini. Jalan kaki. Hmmmm. Tapi selepas 3tahun, kembali menjadi kanak-kanak sunquick.

Masam. >.<

Sebab?

Ketiak berpeluh. Kesana kesini jalan kaki. Jaohhhh beb. Kalau stakat nak pergi DSM tu, peluh-peluh ni macam consider la jugak nak keluar ke tak nak keluar ke tak. Tapi ni sampai puncak sana pergi. Waaaa. Jalan kaki. Mmg macam nak tercabut kaki dibuatnya.

Tapi walau macam mana pun. Takpelah. Bukan selalu macam ni.


Seronok jugeee. Tadi main isi air dalam botol. hehehe. Mmg sgt sgt ribena la.


Petang ni, ada ceramah pulak kat dsm. Malasnyaaa -________________-


Cepat la berlalu MJM.

Saturday, July 3, 2010

Pakcik & Komputer Zaman Firaun nyaa

Aiii aiiii.bianemoticon

Geram gila aku kat kdai tu. Kedai tu nampak macam takde tempat untuk print print kertas. Tapi, aku dengan berani nya pergi tanya.

Aku : kat sini boleh print tak?

Penjaga kedai tu : Adaaa.

Aku : Okey. Nak printttt !

Penjaga kedai : Boleh. Pergi ke belakang.

Tungu punya tunggu. Komputer kedai tu hang. Memang patot buang je komputer tu sebab dah yang macam orang zaman purba punya pun. Hmmmm. Lame jugak aku tunggu. Hangggg je hobi si komputer zaman purba tu. Haishh. -_-'greenscarfemoticon


Tunggu tunggu tunggu!


Penjaga kedai tu : Nak print banyak ke?

Aku : takla. Sehelai je.

Penjaga kedai tu : Okey.

Dah siap siap print, kertas tu keluar dua. Its okay. Kat board tu dia ad list senarai harga sehelai kertas print b&w ke, color color ke. Yang b&w dia list kat situ RM0.40/sehelai.

Aku : Brape semua?

Tokey kedai tu : Semua Rm2.00. mushroomemoticon



WHAT THE HECK?

Aku : Haaaaa? DUA RINGGIT??!! MAHALNYAAAAAAAAAAAAAAAAgreenscarfemoticon

penjaga kedai tu : Dia print DUA HELAI jeee.

Pakcik tu dengan selamber yaya selamber papa nyeeeee berkata kata mushroomemoticon:

Tokey kedai tu : Yela. Cas komputer (zaman purba tu) Rm1.00. Yang print tadi tu Rm0.50/sehelai.

Aku : Tapi dia tulis kat situ RM0.40/sehelai je pakcik!

Tokey kedai tu : okeyla okeyla. tolak la rm0.50. Jadi Rm1.50

Aku : Mahalnyaaaaaaaaa ( Muka macam nak telan pakcik tu)greenscarfemoticon

Tokey kedai tu : okeyla. Rm1.30 dah laaaa.

Aku : ishhh. MAHALLLLLLLL!greenscarfemoticon

Taknak dah aku pergi print kat kedai tu. Pakcik tu mmg boleh la pergi mekah balik hari pastu round Europe lak!mushroomemoticonmushroomemoticonMahal gila okey! Bukan aku print color pun! B&W je kot ! Dammit ! Dan satu lagi. Kenapa lak dia nak cas komputer zaman purba dia tu? Dah la seringgit! Padahal komputer dia tu yang hang dua tiga kali hangggg. Dah la pakcik! Buang je la Komputer Zaman Firaunn tu!greenscarfemoticon

Friday, July 2, 2010

Julai, 4

Aritu beria-ria sangat nak suruh 4julai datang laju laju. Tapi sekarang macam malas la pulak. Malas nak packing barang plus orentasi. Waaaaaaa. Kembali menjadi budak hingusan (1st year). Ummmmm. Malasnyaaaaa. Adoi doi doi doi doi doi doi. milkysmile

MALAS MALAS MALAS!

Barang-barang semua taksiap lagi. Tak pergi beli pape pun lagi. Dah la kawan aku sorang tu dah pergi belajar. Sape la nak teman aku pegi beli barang. Aku pun taktau nak beli barang apa. Kepala aku kosong. Malas nya nak pegi hostel. Tapi aku nak study. Kuyam! Awak kne study pandai-pandai. Takde mase dh nak main main. Haippp!Photobucket



Esok last day aku kat rumah. Pastu pindah barang barang masuk hostel. Rasa macam nk berulang je. Tapi kalau nk berulang dr rumah ke hostel mmg parah la. Botak la kepala aku. Hehehe. Rm30 kot sari. Kalau 30 hari = Rm900. Wowww ! milkysmile

Takpe la kuyam, duk hostel je. Best jugak ( pujuk diri sendiri) Ada Ainaa ngan Ah :)

Ah && Ainaaaa tunggu aku! Daftar sama sama okey! Mane la tau ada jodoh dapat bilik dengan aku yang rajin gila ni. hehehehe.milkysmile

Selamat kembali ke umt yea kuyam!