Labels

Analog diri (3) bigday (1) boring (10) concern (7) friends (1) Friendship (1) life (34) LOL (6) Love (27) luahan rasa (15) Maaf (1) missing (4) nonsense (1) pet (2) raya (3) Regret (1) result (2) setadi (5) sorrow (5) Sorry (1) sweet (2) vacation (4)

Tuesday, April 27, 2010

budak degil tido buas








Waaaaaa. Xboleh tido..... Jadi lah Hakogennn. Huaghhrrhhhhffgggg.

Pastu,, Jeng jeng jeng. Skodeng Ibrahim mohsen tido. wheeeehehehehe. Sayang awk! :)



Im sorry :(

semalam kitorg gaduhhh. aku la bodoh sangat. terlepas cakap. aku tgh taip taip, otak aku mcm ckp jeeee ape yang aku pun xsedar ape yg aku cakap. sekali tu aku ckp " everything yang sy buat macam xkena je ngan awk!" Dia macam terasa ati sbb dia anggap, slama ni, apa yang dia tgur aku buat, aku xsuka. ummmm. Im sorry sayang. Tgk dia tido rs ksian pulak. aku slalu carik gadoh. hishhhh. I love you I love you. I love you I love you. I love you.

When I hurt your feeling, I never mean it. Trust me. I love you <3
im really sorry :(

Monday, April 26, 2010

Want to marry me ?

Before Marriage
He: Yes. At last. It was so hard to wait.
She: Do you want me to leave?
He: NO! Don't even think about it.
She: Do you love me?
He: Of course! Over and over!
She: Have you ever cheated on me?
He: NO! Why are you even asking?
She: Will you kiss me?
He: Every chance I get!
She: Will you hit me?
He: Are you crazy! I'm not that kind of person!
She: Can I trust you?
He: Yes.
She: Darling !
After marriage
Simply read from bottom to top !!

;)

Monday, April 19, 2010

Good Night Love
















On the night like this
There's so many things I want to tell you
On the night like this
There's so many things I want to show you

Cause when you're around
I feel safe and warm
Cause when you're around
I can fall in love every day

In the case like this
There are a thousand good reasons
I want you to stay...

Friday, April 9, 2010

Lappy =]

Syukur alhamdulillah. Hari ni, hari kedua pc fair kat ttc. ehehehe. aku dapat beli lappy baru. lappy aku yang lame dh rosak. rosak motherboard pulak tu. haishhhhh. kalau nk baiki balik mmg xberbaloi langsung. sebab nak baiki motherboard dh nk mencecah RM800. So, aku decide, beli yang baru je la kot. tu pun pening gile cari duit. HAHAHAHA. tapi, alhamdulillah, aku berjaya jugak mengumpulnya. heehehe :)) aku beli model yang bese2 je. Compaq CQ42-188TX. ade lappy ni kegunaan utama dia adalah untuk fb, patu skype ngan bf aku. hahaha. assignment mmg dah xpayah fikir. sbb aku baru je abes buat diploma. Kalau sambung pun, bulan 7 nanti la. Heeee. Doakan aku dapat sambung buat degree ye! :)

Wednesday, April 7, 2010

gigi oh gigi

dh seminggu pakai braces. tp untuk gigi bawah je. yang atas ni start pakai 11 April ni. ummmm. mula mula pakai mmg xslesa langsung. rase macam nk jerit jerit. waaaaaaa. rase rimas gileeee. heeee. tp dh seminggu pakai rase okey la. not bad la actually. hahaha :P Doc cakap dalam mase seminggu ni xboleh makan makanan keras2. makan bubur je. Tapi.... saye makan jeeeeee. haha :D harap2 xde pape nk jumpa doc next week. ehehe. tp time makan mmg seksa sikit la. nk kne gosok gigi. haha. terpakse la bawak brus gigi all the time. g mane mane, mesti ade berus gigi dalam beg. heeee =)

Assalamualaikum wbt =)

hey. ummmmm. alhamdulillah. blog ni dpt disiapkan. hahaha (mcm la susah sgt :p) ni blog yg ke brape pun sy xtau. Actually, sy xde idea nk ber'blog2' ni hahaha :D tp terasa mcm nk try. mane la tau kot kot ade rezeki jadi journalist. kahkahkah. aritu ade buat blog, saje saje je try. tapi dh lupa password ngan email. haha :PP