Labels

Analog diri (3) bigday (1) boring (10) concern (7) friends (1) Friendship (1) life (34) LOL (6) Love (27) luahan rasa (15) Maaf (1) missing (4) nonsense (1) pet (2) raya (3) Regret (1) result (2) setadi (5) sorrow (5) Sorry (1) sweet (2) vacation (4)

Tuesday, November 25, 2014

Berkulat

Assalamualaikum wbt.

Wahhhh lame betoi xmeloya buruk disini. Dah nk masuk 3tahun rupanya kita xbukak blog ni. Mmg bersawang dah. Dan bukan stakat bersawang. Nampak macam dh tumbuh kulat kulat kat sini. Hihi.
Sebenarnya selepas teknologi makin canggih ni kita makin kurang nk berblog tapi harini rase gatal tangan nk main taip taip. Tu pun guna phone je. (Tak puas sbb screen kecik) laptop kita dh jadi girlfren ibrahim mohsen dh. Hehehe.

Sebenarnya dalam 3 tahun kita tinggal blog kita ni, kita dah ad dua org anak. Dua dua pun perempuan. Hehehe. Dan sekarang on the way yang ketiga. Harap harap baik baik saja. Betapa lamenye kita tak buka blog sampai anak pun dh nk masuk tiga kauuu. Hahahha :p

Ade banyak lagi kita nk cita ni tapi kita nk kluar jap sbb byk benda nk kne setel. Nnt ada masa kita sambung loya buruk kita lagi ok. :D

No comments: